17 қаңтар 2025 жылы бракераж комиссияның отырысы өтті. Комиссия мүшелері тамақ мониторингiнiн сапасын тексердi, тамақ сапасының құрамы мен бракераж журналдары тексерілді. Дайындау сапасының технологиясы, санитарлық талаптар сақталуы, асхана залының санитарлық тазалық жағдайы тексерілді. Тамақты пiсiру сапасының құрамын жақсартуға ұсыныс берiлдi.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
17 января 2025 года прошло заседание бракеражной комиссии. Члены комиссии провели мониторинг качества продукции, соответствия меню и готовых блюд, ведение журналов бракеража и контроль за технологией приготовления блюд, санитарным состоянием обеденного зала. Даны рекомендации по улучшению качества питания.
#Біртұтас_тәрбие