12 қыркүйекте 2024 жылы бракераж комиссияның отырысы өтті. Комиссия мүшелері тамақтандыру сапасын мониторинг критерий арқылы тексерді.
Тамақтың пiсiру сапасы, ұйымдастыру сапасы, технологиялық карта бойынша тамақтану, тамақтандыру сапасы, тамақты сақтау ережелері, температурасы, тамақты ас мәзiрi бойынша шығару сапасын ұйымдастыру.
Тексеру барысында ұсыныстар берiлді. Тамақты дұрыс, сапалы таратып беру ұсынысы берiлдi.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
12 сентября 2024 года прошло заседание бракеражной комиссии. Члены комиссии осуществляли мониторинг качества организации питания по критериям: качество блюд, обслуживание в обеденном зале; состояние производственных помещений и качество продуктов, используемых для организации питания; наличие технологических карт и соблюдение технологии приготовления; соответствие режимов и времени хранения; выход готовых блюд на соответствие меню. Были даны рекомендации по улучшению организации питания учащихся.



